torstai 22. maaliskuuta 2012

Tähdenlentoja mediataivaalla

Julkisuus...

 

Keitä varten se oikeastaan on?
Tosielämän sankareita? Oikeasti lahjakkaita hekilöitä? Vai niitä huomionkipeitä tyrkkyjä, jotka ovat pompanneet kuuluisuuteen poven kohdalla sijaitsevien massiivisten implanttien, kännisekoiluiden sen ja sen julkimon juhlissa tai parhaimmillaan jonkun toisen turhan julkkiksen kumppanina olemisen ansiosta?

Kuinka julkisuuteen päästään?
Olemalla erityisen merkittävä tai lahjakas henkilö, esimerkiksi kehitettyä jotain oikeasti tärkeää ihmiskunnan kannalta, kuten vaikka toimivan rokoitteen HIViä vastaan - niinpä kai, nimetkää minulle kymmenenkin tuollaista julkkista ja nostan teille hattua.

Mitä edes tarkoittaa
olla julkkis?

Toimia roolimallina nuorille?
Jakaa tietoa, herättää kunnioitusta ja inspiraatioa muissa kansalaisissa?
Olla kansamme keulakuva, nykysuomalaisuuden ilmentymä?
 ...vai tuottaa tyydytystä niille omaan elämäänsä lopen kyllästyneille, joita oikeasti kiinnostaa missä ja milloin tämä ja tämä "kaunotar" viuhahti, kuka on ottanut täytettä ja mihin kohtaan jo valmiiksi leikeltyä kehoaan ja kuinka monen kanssa tämäkin nuori herrashenkilö on maannut?

Koostuuko jonkun elämän sisältö todella siitä, että Matti petti Maijaa Saulin kanssa, muttei Maija välittänyt, vaan pyysi Saulin mukaan kolmen kimppaan, sillä oli itsekin käynyt vähän testailemassa hänen sänkynsä joustavuutta?
   Tai ehkä turhien julkkisten määrä ja suosio selittyykin jollain muulla, syvällisemmällä asialla. Ehkä koemme kieroa tyydytystä huomatessamme, että meitä kauniimmat ja rikkaammat ihmiset möhlivät elämänsä? Ehkä saamme siitä tarvitsemamme ylemmyyden ja arvokkuuden tunteen (jota ei tietenkään voisi hankkia kehittyneemmillä metodeilla)?

Niin tai näin, yksi asia on taattu: uutuussarja Viidakon tähtöset  tulee taatusti olemaan todella mielenkiintoinen ja elämääni suurissa määrin vaikuttava asia. Niin ja luonnollisesti tunnen sarjan "julkkiskaunottaret" nimeltä ja tiedän heidän kaikkien henkilökohtaisten historioiden jokaisen käänteen, varsinkin sen, miksi heitä kutsutaan "julkkiksiksi", 

kukapa nyt ei tietäisi?

http://files.kotisivukone.com/bb-henna.kotisivukone.com/hennaviid.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti