lauantai 17. maaliskuuta 2012

Elämäni sävelet

Musiikkilukiolaisena pääni sisäinen jukeboksi pyöräyttää milloin minkäkin levyn pyörimään. Ehkä hämmentävin tällainen tapaus ikinä oli, kun petasin kotona kaikessa rauhassa sänkyäni, enkä ajatellut oikeastaan mitään. Yhtäkkiä rupesi mielessä huutamaan täysillä "Kaiken takana on nainen" kivojen takapotkutaputusten kera. Taisi sisäinen feministi siellä kritisoida naisen tehtäviä...
   Anyways - tässä tulee rypäs elämäni musiikkia ja perustelut, miksi juuri kyseinen viisu päätyi tähän postaukseen.

Ihana, ihana kappale, johon ei koskaan kyllästy. Syy miksi tässä: pyörii tällä hetkellä päässä.

Rankkojen aikojen voimamusiikkia, Juha on nero!

Bändi, johon olen kasvanut yhtä tiukasti kiinni kuin kääpä kannon nokkaan. Pienenä (ja nykyäänkin) osasin suurimman osan iki-ihanan Ultra Bran tuotannosta ulkoa. Nerokasta musiikkia!

Looginen jatko Ultra Bralle: ihana bändi, upeita kappaleita, mahtavat lyriikat, mitä muuta tarvitseekaan? 

Sarjassa "mieleni pimeä puoli": YUP. Useatkaan eivät ymmärrä bändin päälle, mutta itse rakastan bändin sarkastisia, tarkkakatseisia lyriikoita ja älyvapaata meininkiä.


 NAISENERGIAA!!! Kaksi mahtavaa bändiä, joita yhdistää tiukka asenne, voimakkaat sanat ja mielenkiintoiset videot: täydellistä v*tutusmusiikkia.

Aivan uskomattoman ihana biisi laulaa, tykkään revitellä äänellä ja tämä kappale sopii siihen kuin nakutettu.

Siinä pieniä maistiaisia korvamadoistani, toivottavasti edes jotkut näistä miellyttävät. Musiikki on minulle eräänlainen tunnetilan mittari: tiettyyn fiilikseen kuuluu tietty musiikki. Musiikkimakuni on lisäksi todella laaja - Rammsteinista Ultra Brahan ja jopa klassiseen musiikkiin asti - mutta sillä on yksi tunnusomainen piirre: musiikista täytyy löytyä jonkinlainen juju. Se voi olla sanoitukset, melodia, bassokulku, rytmi, melkeinpä mikä vain. Kunhan vain on joku koukku, joka nappaa tämän fisun mennessään.
   Mitenkäs on teidän pääkoppienne laita? Minkä kuuloisia säveliä siellä tällä hetkellä kaikuu?

6 kommenttia:

  1. Paljon hyviä biisejä oot linkannu :) ps. liityin sun lukijaks :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensimmäinen lukija, jippii! Kiitos paljon :) Tn tainnut vielä liittyä sun blogiin lukijaksi, taidampa käydä siellä pikapikaa...

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Rupesi soimaan tuon tekstin takia päässä, arvaan ma? :D

      Poista