keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Onnellisena hymyillen, vinttikomeron suosiota ihmetellen

Liebster tarkoittaa rakkainta tai rakastettua, mutta se voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebster-palkinnon ajatuksena on antaa huomiota blogeille, joilla on alle 200 lukijaa. 

SÄÄNNÖT
  1. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
  2. Kiitä tunnuksen antajaa ja laita linkki hänen blogiinsa. 
  3. Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla on siis alle 200 lukijaa), linkitä ne tähän ja kerro heille antamastasi palkinnosta kommentilla.
  4. Toivo, että ihmiset joille annoit palkinnon, antavat sen eteenpäin omille viidelle suosikkiblogilleen

Hurjaa, meikätyttö sai elämänsä ensimmäisen Liebster Blog-palkintonsa! Näköjään sitä on jotain tullut tehtyä oikeinkin, vaikka olen viimeaikoina pelännyt pitkästyttäväni teitä joutavanpäiväisillä jorinoillani. Miljoonat kiitokset Anniinalle tästä kunniasta!

Nyt joudunkin sitten vaikean paikan eteen: ketkä viisi pääsevät (tai joutuvat, kuinka kukin sen haluaa ottaakaan) liebster-listalleni? En yleensäkään pidä asioiden parhausjärjestykseen laittamisesta, siksi lempiblogini ovatkin tuossa alla satunnaisessa järjestyksessä pienien kuvailuiden kera. Nämä ovat siis vain minun kieron mieleni sisäisiä mielikuviani blogeista, ei mitään kiveen kirjoitettuja totuuksia.

1) Kaapin kautta - mielenkiintoinen blogi, jonka kirjoittajalla ovat niin pää kuin kynäkin teräviä.
2) Minu väike unistus - suorapuheisen pohtiva ja hauska blogi: love it.
3) My Milk Toof - maybe the cutest thing in the whole universe!
4) Valon jälkeen - onkohan tämä nyt aivan sallittua? Siis lisätä sama blogi, jolta sain palkinnon? Noh, syteen tai saveen: Valon jälkeen on ehdottomasti yksi lempiblogeistani mahtavien pohdintojen takia.
5) Raindrops falling on my head - ihania, ihania ajatuksia.

Siinä olikin lemppareita kerrakseen, nyt haluaisinkin tietää vinttikomeroon kurkistaneilta seuraavaa: mikä blogissani on hyvää, mikä huonoa (rehellinen mielipide ei tapa ketään)? Entä minkälaisista teksteistä te pidätte?

Näin sivuunmennen sanoen sain aivan järjettömän hienon inspiraation omia penkkareitani ajatellen: olen Emily, the Corpse Bride. Paljon työtähän tuo vaatii, mutta onpa minulla tässä melkein vuosi aikaa vielä miettiä ja etsiä tarvikkeita. Ja tulos on mahtava, jos vain onnistun löytämään sopivan asun. On minulla varasuunnitelmakin: Sally, räsynukke Nightmare Before Christmasista. Mitä olette mieltä?

3 kommenttia:

  1. Oii kiitos paljon tunnustuksesta <3<3

    Sun blogissa hyvää. Hmm tykkään sun tavasta kertoa asioita. Pohtiva, kaunis ja kirjoitat hyvin. Siitä paljon plussaa koska jaksan lukea sen ansiosta tekstejäsi ::) ja tykkään eniten teksteistä joissa pohdit jotain asiaa, maailmanmenoa yms :P

    ja huonoa. Mun mielestä ois kiva joku nätti banneri tonne ylös mis lukis noi kivat ohjeet jotenki ihanasti. Esim jossain ruuduissa tms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, voisinpa viettää jonkun hetken käsin kirjoittaen ja skannaillen, sopisi minun tyyliini :) Ja kiva kuulla että tekstit kelpaa, tykkäänkin pohtia asioita, mutta pelkään vain pitkästyttäväni teitä :D

      Poista
    2. No minua et aineskaan :):):):) ja muute asetuksista saa pois ton jutun mihin pitää kirjottaa noi rnd tekstit ennenku saa lähetetty tän kommentin. Toi "todista ettet ole robotti" :D oon hyvä selittää

      Poista